Godkänt anlagsprov i viltspår

I slutet av januari gick Maggie & Wille ett anlagsprov i viltspår som de båda blev godkända i. Wille gick provet på 13 minuter medans Maggie tog lite längre tid på sig och gick på 26 minuter. Båda höll sig hela tiden i spårkärnan men Maggie som fortfarande är i ”spökåldern” tog några pauser för att skälla ut några stubbar och stenar.

Sandvallens Willow & Sandvallens Magnolia

My Dog i Göteborg 3-4 januari

Det nya året började med en rivstart och trettondagshelgen spenderades i Göteborg och på My Dog.

Jag hade bara med mig mina två små junisar Wille och Maggie. De skötte sig exemplariskt och har varit så duktiga. Mamma Selma fick stanna hemma hos Willes familj och hon kunde inte vara nöjdare över det.

My Dog dag 1 Nationell
Sandvallens Willow Exc-1, CK, Bästa junior och 2:a bästa hane. 
Sandvallens Magnolia vinnare av juniorkass VG-1
Domare Bengt-Åke Bogren

My Dog dag 2 Internationell
Sandvallens Willow Exc-1, Bästa junior och Cruft kvalificering
Sandvallens Magnolia vinnare av juniorkass Exc-1 och Cruft kvalificering
Domare Tina Taulos

Sandvallens Willow
Maggie & Wille

Stora Stockholms hundmässa, december 2019

I mitten av december var det dags för ett av årets stora höjdpunkter, Stora Stockholms hundmässa och Nordisk Vinnarutställning!

Vi startade helgen med att stå i Tax-montern på rastorget, Selma och Maggie gjorde sitt bästa för att göra reklam för långhåriga normalstora taxar.

På söndagen den 15 december var det äntligen dags för utställning och Maggie och Willow debuterade i juniorklass. Sandvallens Magnolia fick Excellent och Sandvallens Willow fick Excellent, CK och blev 4:a i juniorkonkurrensklassen.

Örnbergets Yasmine – Selma vann Championklassen med Excellent och CK. Hon gick sen och blev Bästa tik med Nordisk vinnartitel, Nordic Show cert och blev BIM efter sin kusen Örnbergets Zuperstar som blev BIR och sen tog hem en Grupp 2 placering.

Att min älskade lilla Selmis skulle avsluta året med en nordisk vinnartitel hade jag aldrig kunnat förutse. Det är otroligt stort för mig!

Örnbergets Yasmine – Selma. Nordisk vinnare 2019

Helsingfors, Finland

Helgen den 7 och 8 december åkte jag till Helsingfors i Finland för utställning. Jag tog med med Selma (Örnbergets Yasmine) och Wille (Sandvallens Willow). Maggi fick stanna hemma då hon börjat löpa så det blev enklast så.

Vi hade en riktigt trevlig helg med goda vänner där vi förutom hundutställning hann med en tur till Stockmans, få håret fixat av bästa Sanna och dricka lite bubbel!

Lördagen den 7 december var det Helsinki Winner 2019.
Sandvallens Willow – Wille tävlade i Helsinki Puppy Show och fick HP och blev 2:a BIR valp.
Örnbergets Yasmine – Selma tävlade i Championklass och fick Excellent med CK och vann championsklassen och blev 2:a bästa tik.

Söndagen den 8 december var det Finsk vinnarutställning 2019.
Sandvallens Willow – Wille tävlade i finsk vinnarutställning för valpar och fick HP, BIR och BIG4.
Örnbergets Yasmine – Selma tävlade i Championklass och fick Excellent med CK, vann klassen men gick inte vidare i Bästa tik tävlingen.

Sandvallens Willow – BIG4 i finsk vinnarutställning för valpar 2019-12-08
Sandvallens Willow med sin far Nadir Senergetii Dagi-Dog som blev BIR & Finsk Vinnare 2019. 2019-12-08.

Sidan är under uppbyggnad men inom kort kommer ni att kunna läsa om det som händer hos Sandvallens kennel.